Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT. PROBLEMELE CARDIACE...

B1 B1,
DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT. PROBLEMELE CARDIACE...

Elena Ionescu Cojocaru a incetat din viata la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov. continuă pe B1

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Artista de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit la varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace.

DOLIU in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a MURIT...

Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta in satul Mosneni din judetul Constanta, Elena Ionescu.

DOLIU TERIBIL in muzica populara: Artistul IUBIT de milioane de romani a MURIT! Din pacate, acesta a facut INFARCT

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a incetat din viata. Artista Andrada Barsauan a sustinut ca acesta a suferit un infarct. Cei doi urmau sa lanseze o piesa impreuna.

COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania!

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze de curand ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

DigiSport: Ai fost la scoala, ai vreo pregatire? Sa ma multumesc cu 1.000 de euro?. Atac fara precedent in Romania

Ciprian Marica, patronul celor de la Farul Constanta, a lansat un atac fara precedent in primul rand la adresa propriilor sai jucatori, dar si la adresa noii generatii. Fostul international nu-i intelege pe tinerii fotbalisti, care nu se preocupa deloc de propria-i viata si care se complac sa-si duca existenta doar pe cateva mii de euro lunar. Sigur ca un astfel de salariu pentru un om de rand este unul fabulos, dar aici este vorba despre sportivi care in jur de 30 de ani se lasa de sportul-rege si se trezesc ca nu mai au ce face.

JUSTITIA - Ce ramane dupa guvernarea PSD: Asalt fara precedent asupra legilor Justitiei, critici in avalansa de la Bruxelles, Parchete decapitate Plus: 7.000 de criminali, violatori si talhari eliberati din inchisori

Trei ani de reforme neintrerupte ale Justitiei sub cele trei guverne PSD Grindeanu, Tudose si Dancila) au adus Romania la cativa pasi de declansarea optiunii nucleare din tratatele europene - celebrul Articol 7, o procedura anevoioasa) care ar putea sa conduca la suspendarea dreptului de vot al unei tari in Consiliul UE. Pana acum, in intreaga istorie a UE, doar doua tari sunt vizate de procedura Articolului 7: Polonia si Ungaria, tot pentru reforme ale Justitiei. Trei ani marcati de proteste de strada fara precedent, inclusiv ale magistratilor, si un recurs compensatoriu care a eliberat din inchisori peste 7. 000 de criminali, violatori si talhari. Dar si condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania! (IMAGINILE DURERII)

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze astazi ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali 61 de ani) a fost in mare forma la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sambata noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o ora, cand a cantat, nu s-a uitat la bani. Pe langa faptul ca toti cei 700 de invitati au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregatit mirilor si un cadou special.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )