Libnet.ro
UNICEF

22:30

EMOTIONANT! FIUL lui Leo Iorga, COPLESIT de MOARTEA tatalui! PRIMA REACTIE!

B1 B1,
EMOTIONANT! FIUL lui Leo Iorga, COPLESIT de MOARTEA tatalui! PRIMA REACTIE!

Artistul Leo Iorga a incetat din viata la 54 de ani, dupa opt ani de zile in care s-a luptat cu cancerul. Din pacate, penumonia care a recidivat de curand i-a fost fatala. Fostul solist al trupei Compact a. continuă pe B1

Prima reactie a sotiei lui Leo Iorga, dupa moartea solistului Compact: Am apucat sa-i aprind lumanarea!

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, dupa ce in ultimii ani de viata s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul. Sfasiata de durere, sotia artistului a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte despre ultimele clipe din viata lui. Sotia lui Leo Iorga a oferit prima reactie dupa .

VIDEO Ultima aparitie a lui Leo Iorga pe scena. A cantat in scaun cu rotile alaturi de Compact: Cat timp Dumnezeu ma va tine pe pamant, vreau sa cant

Cantaretul Leo Iorga, care a murit la varsta de 54 de ani, si-a dorit sa cante pana in ultima clipa in ciuda problemelor grave de sanatate. El a urcat pentru ultima oara pe scena in luna septembrie, alaturi de trupa Compact, oferind publicului un moment emotionant.

Cine este sotia lui Leo Iorga. Paula i-a fost alaturi in spital. Ma roaga sa mai traiasca!

Leo Iorga, fostul solist Compact a fost internat in spital in urma cu o saptamana, dupa ce fiul sau a chemat ambulanta acasa. Artistul duce o lupta grea cu cancerul de opt ani care i-a adus si sfarsitul. Sotia lui Leo Iorga este sfasiata de durere dupa moarte artistului caruia i-a stat alaturi pana in .

Gigi Becali l-a ajutat cu o suma uriasa pe Leo Iorga. Cati bani i-a dat patronul FCSB pentru operatie

Gigi Becali l-a ajutat cu o suma uriasa de bani pe Leo Iorga, in anul 2014, cand artistul a fost diagnosticat cu o boala crunta si a fost supus unei interventii chirurgicale pentru eliminarea unei tumori. Gestul latifundiarului din Pipera s-a aflat la scurt timp dupa moartea solistului trupei Compact. Gigi Becali i-a dat bani .

VIDEO A murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

Leo Iorga, fostul solist al formatiei Compact, a decedat, a anuntat, sambata, fiul artistului.

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

A murit Leo Iorga. De ce boala suferea fostul membru al formatiei Compact

Leo Iorga a murit, sambata, la varsta de 54 de ani. Artistul s-a luptat in ultimii opt ani de viata cu o boala crunta, cancerul. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a lui Leo Iorga a fost facut de colegul sau de trupa Adrian Ordean. Leo Iorga a murit, dupa ce in ultmii .

Leo Iorga, fostul vocalist al formatiei Compact, a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, fost vocalist al Compact a murit sambata, a anuntat, pe Facebook, cel care i-a fost coleg in celebra si populara formatie romaneasca, Adi Ordean. Leo Iorga ar fi implinit la inceputul lunii viitoare 54 de ani. Referinte:Singur in noapte. Biografia lui Leo Iorga, o voce de referinta a rock-ului romanescDan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi .

Ultimele imagini cu Leo Iorga in viata. S-a zbatut pana in ultima clipa pentru a trai

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact a murit, azi, 2 noiembrie dupa o lupta grea cu cancerul. Sotia regretatului artist, Paula, marturiseste ca acesta s-a luptat pana in ultima clipa pentru a trai. Iata ultimele imagini cu artistul inainte de a trece in nefiinta. Leo Iorga s-a zbatut pana in ultima clipa pentru a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )