Libnet.ro
UNICEF

19:17

Muzica populara e in DOLIU! iNDRAGITUL INTERPRET iubit de toti romanii a MURIT: Din pacate, a facut infarct...

B1 B1,
Muzica populara e in DOLIU! iNDRAGITUL INTERPRET iubit de toti romanii a MURIT: Din pacate, a facut infarct...

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a incetat din viata in urma unui infarct. Anuntul a fost facut de una dintre colegele sale de breasla. Am sa va transmit o veste trista tuturor. continuă pe B1

Muzica populara e in DOLIU! indragitul INTERPRET IUBIT de toti romanii a MURIT: Din pacate, a facut infarct...

Daniel Siminic a decedat in urma unui infarct. Vestea a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta. Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ati.

LACRIMI in muzica populara: ADIO, Maria Ciobanu! IMAGINI DRAMATICE! Va anuntam cu REGRET CA...

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DE SOC!.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A iNTAMPLAT.

VIDEO Casa parintilor cantaretei de muzica populara Emilia Dorobantu a luat foc. Pompierii sunt inca la fata locului

Incendiul care a izbucnit in a doua zi din 2020, intr-o comuna din Olt, a afectat casa parintilor cunoscutei interprete de muzica populara Emilia Dorobantu.

LACRIMI in muzica populara! IRINA LOGHIN e la pamant! FUEGO, prins in fapt cu MIRABELA DAUER (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat.

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt uluiti (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda:un duet de o cu totul alta factura.

SOC in muzica populara! Fanii, in lacrimi! indragita NICULINA STOICAN, grav ACCIDENT de circulatie! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

E LEGE, in Romania! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! TOTI ROMANII asteptau VESTEA cea mare

Gata! Vesti excelente pentru acetti romani! S-a dat lege ca unii romani sa poata iesi la pensie mai devreme. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca romanii. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )