Libnet.ro
UNICEF

17:46

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! Incredibil cum arata in REALITATE. Asta e prea de tot

B1 B1,
BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! Incredibil cum arata in REALITATE. Asta e prea de tot

Are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural, relateaza Stirescu. continuă pe B1

Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei a fost difuzata vineri seara de postul de televiziune Pro TV, iar emisiunea a fost pe primul loc in topul audientelor. Revenit in juriul show-ului, Horia Brenciu a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a multumit fanilor care l-au urmarit la TV. Horia Brenciu, mesaj pentru fanii .

Vlad, debut in forta cu cel de-al doilea sezon: cati romani au urmarit serialul de la Pro TV FOTO

Sezonul al doilea din serialul Vlad a debutat luni seara, 9 august, iar Pro TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public.

Cati ani are Oana Cuzino. Cum reuseste vedeta PRO TV sa-si ascunda varsta

Oana Cuzino este una dintre cele mai indragite vedete ale postului de televiziune Pro TV. La 48 de ani, vedeta are un fizic de invidiat. Prezentatoarea emisiunii Ce se intampla, doctore a dezvaluit recent care este secretul frumusetii sale: are grija de alimentatie si face miscare in fiecare zi. Oana Cuzino a dezvaluit secretul frumusetii .

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 2

Vlad sezon 2, unul din cele mai de succes seriale romanesti, revine la Pro TV din septembrie. VLAD revine, incepand de luni, 9 septembrie, de la 20:30. Vlad si Eliza isi continua povestea pasionala inceputa la finalul primului sezon, in viata lui Cezar reapare partenera lui, Delia, Leo si Tibi isi schimba planurile, iar Miki .

Master Chef Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 7

MasterChef Sezonul 7 2019 incepe la Pro TV pe 9 septembrie, dupa o pauza de doi ani. Emisiunea revine cu un nou sezon si cu un juriu diferit fata de primele sase sezoane. Mai marii televiziunii din pache Protopopescu spun ca telespectatorii vor fi placut surprinsi de noile probe, dar si de de personajele foarte .

Motivul uluitor pentru care Irina Rimes a divortat in secret. De ce s-a despartit de fostul sot jurata de la PRO TV

Irina Rimes se bucura de succes, are concerte in toata tara si este jurat in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. in urma cu doar cativa ani a trecut insa printr-o mare drama. Artista a divortat in anul 2017, dupa ce a aflat ca sotul ei o insala cu o femeie pe care .

Pavel Bartos a spus adevarul despre Vocea Romaniei. Cati oameni lucreaza, de fapt, in echipa emisiunii de la PRO TV

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza la acest proiect, proiect care la fiecare editie se bucura de audienta rasunatoare. Cati oameni se afla, de fapt, in spatele .

Raluca Podea, la MasterChef. Rivala lui Brigitte Sfat a marturisit de ce a venit la emisiunea de pe PRO TV

Raluca Podea si-a incercat norocul la Masterchef! Dupa ce a dat-o in bara la Chefi la Cutite, astfel ca nu a trecut la probele asteptate de toata lumea,cele in echipele marilor chefi, a mers in fata altor jurati. Cu aceasta ocazie, fosta iubita a lui Florin Pastrama a facut cateva dezvaluiri savuroase in cadrul show-ului .

A ramas vaduv, cu 3 copii. Drama lui Joseph Hadad, juratul de la MasterChef. Povestea vedetei PRO TV

Renumitul bucatar Joseph Hadad, jurat la Masterchef, are o poveste dramatica in spatele performantei sale. Maestrul a ramas vaduv, cu 3 copii si un suflet sfasiat. Drama lui Joseph Hadad, juratul de la MasterChef Joseph Hadad 59 de ani), jurat la Masterchef, este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Proprietar a doua localuri .

Ce facea Dorel din Las Fierbinti, pana sa ajunga in serialul de la PRO TV. Amanunte nebanuite despre actorul Mihai Rait

Toata lumea il cunoaste acum, dar inainte sa devina Dorel din Las Fierbinti, actorul Mihai Rait Dragomir si-a incercat norocul intr-un alt domeniu. Acesta a pus pe picioare o afacere care nu are nici o legatura cu lumea artistica. Amanunte nebanuite din viata artistului au iesit la iveala si vor lua pe toata lumea prin .

ştiri din Monden

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )