Libnet.ro
UNICEF

11:15

FARA PRECEDENT in showbiz: Andreea Marin, AVERTISMENT INCREDIBIL cu privire la Dana Rogoz: Nu va lasati PACALITI de...

B1 B1,
FARA PRECEDENT in showbiz: Andreea Marin, AVERTISMENT INCREDIBIL cu privire la Dana Rogoz: Nu va lasati PACALITI de...

Surpriza de proportii. Andreea Marin a transmis un mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre Dana Rogoz. Zana a. continuă pe B1

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, .

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) Putini.

Ce relatie au avut in tinerete Dan Bittman si Andreea Marin. Da, am recunoscut! Totul a fost secret

Prima editie a show-ului Antitalent a adus o nota aparte atunci cand Bittman a cerut-o de sotie pe Andreea Marin. De atunci, in atentia fanilor celor doua vedete au revenit niste evenimente petrecute cu ani in urma. Au avut sau nu cei doi o relatie? Ce relatie au avut in tinerete Dan Bittman si Andreea .

Andreea Marin, aparitie sexy in costum LPG la clinica de infrumusetare

Andreea Marin si-a surprins admiratorii postand pe pagina ei de socializare un instantaneu care o prezinta intr-o ipostaza rara. Incantata de silueta sa, aflata in plin proces de remodelare prin tratamente corporale, vedeta s-a fotografiat in timpul tratamentului LPG Alliance de la Centrele Silhouette purtand doar costumul alb din bumbac peste care se efectueaza procedura.

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

Inundatii de proportii istorice in Venetia. Apele au urcat la cote fara precedent - VIDEO

Inundatii de proportii istorice in Venetia. Apele marii au urcat la cote fara precedent si au invadat stravechea catedrala San Marco si piata cu acelasi nume. Specialistii se tem ca monumentele.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )