Libnet.ro
UNICEF

07:00

INCENDIAR! GESTUL HILAR facut de Elizabeth Banks pe covorul rosu la OSCAR 2020. Actrita a avut un CURAJ INCREDIBIL! (FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR! GESTUL HILAR facut de Elizabeth Banks pe covorul rosu la OSCAR 2020. Actrita a avut un CURAJ INCREDIBIL! (FOTO)

Aparitia actritei Elizabeth Banks la Oscar 2020 a fostcu adevarat uimitoare. Vedeta a ales sa isi poarte o rochie rosie, decoltata in care a aratat superb. insa ghici ce, blonda a mai aparut in aceasta. continuă pe B1

SOC pe COVORUL ROSU! Barbatul cu sute de admiratoare a aparut LA BRATUL ALTEI FEMEI! IUBITA a TURBAT de GELOZIE! (GALERIE FOTO)

Keanu Reeves a incins spiritele aseara, pe covorul rosu de la Oscar 2020. Celebrul actor, indragit de sute de femei, si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de o femeie care nu este iubita lui.

Cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu al galei Oscar 2020

Gala Oscar 2020 incheie oficial sezonul premiilor de la Hollywood, iar pe langa spectacolul de pe scena, unul la fel de important are loc si pe covorul rosu, insa nu toate vedetele reusesc sa surprinda in mod placut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )