Libnet.ro
UNICEF

08:30

INCREDIBIL: Asa arata ANTONIA acum! Nici Alex Velea nu a mai recunoscut-o (FOTO)

B1 B1,
INCREDIBIL: Asa arata ANTONIA acum! Nici Alex Velea nu a mai recunoscut-o (FOTO)

Una dintre cele mai sexy brunete din showbiz a facut pasul spre tabara blondelor. Antonia si-a schimbat look-ul pentru un videoclip semnat Lino Golden. Artista a postat pe pagina de Instagram o fotografie in. continuă pe B1

E complet DEZBRACATA, iar ALEX VELEA iI ATINGE SANII! ANTONIA, in LACRIMI! FOTOGRAFIA a fost facuta PUBLICA!

Antonia ii simte enorm lipsa lui Alex Velea, care se afla acum la mii de kilometri distanta de Romania. El este unul dintre concurentii din acest sezon al show-ului Asia Express, unde cantaretul face echipa.

Ce fac Antonia si Alex Velea, imediat ce lasa copiii la gradinita. Artista a recunoscut tot

Antonia, Alex Velea si cei doi copii ai lor sunt una dintre cel emai iubite familii din showbiz-ul de azi. Cu toate ca cei doi sunt artisti, asa ca au un timp foarte scurt in care sa se ocupe de ei, au grija ca de fiecare data sa-si aloce cateva momente de liniste si relaxare.

S-A TERMINAT! ALEX VELEA a facut ANUNTUL SOC dupa SASE ANI de RELATIE cu ANTONIA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de sase ani! impreuna au doi baietei minunati! De curand, Alex si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog, despre viata de familie si.

CUTREMUR monden! ANTONIA, prinsa in fapt! A facut-o in absenta lui ALEX VELEA! ASTA e bomba anului (GALERIE FOTO)

Filmarile pentru noul sezon Asia Express a cauzat despartirea temporara a lui Alex Velea de frumoasa lui partenera Antonia. Cantaretul a parasit Romania si va petrece cateva luni in Asia unde.

CE PERVERSI... Cum FAC DRAGOSTE Antonia si Alex Velea! Ce sunete DE ANIMAL scoate focoasa cantareata cand are ORGASM... (GALERIE FOTO DEOCGEATA)

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp, cei doi alcatuind unul din cele mai hot cupluri din showbizul romanesc. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, in cadrul unui interviu,.

NUCLEARA mondena! Antonia, prinsa in fapt cu INNA! Alex Velea s-a frecat la ochi cand a vazut ce faceau (FOTO)

Celebra cantareata Antonia a oferit imaginea zilei dupa ce a fost vazuta in compania unei alte celebre cantarete, Inna. Cele doua fete au avut parte de o mare surpriza atunci cand au fost amandoua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )