Libnet.ro
UNICEF

19:15

INCREDIBIL! CHINURI TERIBILE la Asia Express! Stiam ca va fi asa, dar nu in halul asta! Multe vedete au fost deja RAPUSE DE DURERE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
INCREDIBIL! CHINURI TERIBILE la Asia Express! Stiam ca va fi asa, dar nu in halul asta! Multe vedete au fost deja RAPUSE DE DURERE (GALERIE FOTO)

Asia Express urmeaza sa inceapa la Antena 1 din 15 februarie, iar concurentii au dat primele declaratii. Cum a fost pentru vedete experienta in Filipine si care a fost cel mai mare chin indurat de. continuă pe B1

CHINURI TERIBILE la Asia Express! Stiam ca va fi asa, dar nu in halul asta! Multe vedete au fost deja RAPUSE DE DURERE (GALERIE FOTO)

Asia Express urmeaza sa inceapa la Antena 1 din 15 februarie, iar concurentii au dat primele declaratii. Cum a fost pentru vedete experienta in Filipine si care a fost cel mai mare chin indurat de.

Bomba la Antena 1! Se stie deja cine A CASTIGAT ASIA EXPRESS, SEZONUL 3! Supriza e naucitoare

Filmarile pentru Asia Express sezonul 3 s-au incheiat, iar concurentii s-au intors deja acasa! PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL! VINE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, FRATILOR Vedetele.

Ana Morodan a incercat sa se sinucida. Fosta concurenta de la Asia Express, dezvaluiri cutremuratoare

Ana Morodan si-a deschis inca o data sufletul si a povestit despre cea mai grea incercare din viata ei. Ce a facut-o pe fosta concurenta de la Asia Express sa-si doreasca sa se sinucida? Ana Morodan, la un pas de sinucidere Ana Morodan a deschis un subiect extrem de sensibil in platoul de la Vorbeste .

CLIPE DE SPAIMA la Asia Express! Gina Pistol, iN PERICOL la filmari! Am avut probleme...

Nu doar concurentii Asia Express trec prin momente grele! CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET Gina Pistol, gazda emisiunii, a dezvaluit care au fos.

INCREDIBIL ce au putut aduce concurentii de la Asia Express la intoarcerea in tara! Chef Sorin Bontea face DEZVALUIRI SOCANTE!

Concurentii de la Asia Expres s-au intors la casele lor in luna decembrie, dar nu oricum, ci cu suveniruri care sa le aminbteasca de experienta unica prin care au trecut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )