Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incredibil! POMOHACI a comis-o! DEZMAT total cu ELENA MERISOREANU! Mai marii BOR si-au facut CRUCE! Asta e prea de TOT (FOTO)

B1 B1,
Incredibil! POMOHACI a comis-o! DEZMAT total cu ELENA MERISOREANU! Mai marii BOR si-au facut CRUCE! Asta e prea de TOT (FOTO)

Controversatul preot Cristian Pomohaci a dat lovitura. Desi a fost dat afara din biserica in urma unui scandal sexual, acesta isi continua cariera muzicala in ciuda faptului ca a fost puternic. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit anul trecut 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Secretul unui aspect de invidiat il reprezinta operatiile estetice la care vedeta de muzica.

Elena, cea mai nefericita regina a Romaniei. Arma secreta a suveranei care nu a domnit niciodata

Viata reginei Elena, mama lui Mihai I al Romaniei, a fost o viata de Cenusareasa derulata invers. Descendenta a tarinei Ecaterina cea Mare, a reginei Victoria si a lui Iacob I al Angliei, nepoata de imparati si fiica de regi, Elena parea sortita unei existente senine de suverana. A devenit, intr-adevar, regina, dar nu a domnit niciodata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )