Libnet.ro
UNICEF

08:15

INCREDIBIL! Ei sunt CONCURENTII care vor fi ELIMINATI de la SURVIVOR ROMANIA! Ce au facut este INADMISIBIL!

B1 B1,
INCREDIBIL! Ei sunt CONCURENTII care vor fi ELIMINATI de la SURVIVOR ROMANIA! Ce au facut este INADMISIBIL!

Competitia Survivior Romania devine din ce in ce mai dificila, iar luptele sunt car se poate de grele. continuă pe B1

Eliminare spectaculoasa de la Survivor Romania. Cine este Lino Golden si de ce a plecat acasa

Survivor Romania si-a mai luat adio de la un concurent. Dupa ce Cristina Siscanu a fost prima care a luat avionul catre casa, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Se pare ca eliminarile se fac in masa in echipa Faimosilor. De ce a plecat cunoscutul cantaret acasa? Lino Golden, eliminat de la Survivor .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 10 februarie

O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: Survivor Romania! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti .

Andrei Duban, avere uriasa. Unde locuieste Gratiela de la Survivor Romania

Gratiela Duban de la Survivor Romania este sotia actorului Andrei Duban. S-au casatorit in anul 2011 si au impreuna cu baiat, pe nume Armin. Familia Duban locuieste intr-o superba vila din Otopeni, cu o curte uriasa, avand o gradina si un iaz. Andrei Duban, avere uriasa Proprietatea ar fi fost cumparata de Andrei Duban, specializat .

CLIPE DRAMATICE pentru Lino Golden! ACCIDENTAT la Survivor Romania! Alex Velea nu si-a putut reveni din SOC

Lino Golden a fost eliminat de la Survivor Romania, sambata seara. Acesta a declarat,.

Cine este cel de-al treilea faimos eliminat din show-ul Survivor Romania: Cred ca nimeni nu se astepta sa ajung pana aici

Echipa Faimosilor din competitia Survivor Romania, reality show difuzat de Kanal D, a mai pierdut un membru, sambata seara, in urma voturilor telespectatorilor.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care vor avea o luna infloritoare in cariera - PESTII primesc bani

Aceste trei zodii vor avea succes in cariera in luna februarie.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )