Libnet.ro
UNICEF

20:15

Motivul incredibil pentru care Raluca Arvat a plecat de la PRO TV dupa ce a prezentat 20 de ani stirile din sport

B1 B1,
Motivul incredibil pentru care Raluca Arvat a plecat de la PRO TV dupa ce a prezentat 20 de ani stirile din sport

Fosta prezentatoare a stirilor de la PRO TV, cea care a prezentat mai bine de 20 de ani stirile sportive, Raluca Arvat a dezvaluit acum motivul plecarii de la trustul care a facut-o cunoscuta. continuă pe B1

Motivul halucinant pentru care un chelner a fost ucis de un client. Se poate intampla oricand!

Un chelner dintr-un restaurant in apropiere de Paris a fost impuscat mortal de un client. Motivul? Barbatul se enervase la culme ca barbatul nu ii mai aducea sandvisul. Colegii barbatului au sunat.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Drama in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Este doliu in lumea presei. Jurnalistul si criitorul brasovean Eduard Huidan s-a sinucis duminica. Peste cateva saptamani, ziaristul ar fi implinit 70 de ani. Care este motivul pentru care si-a pus capat zilelor? Doliu in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis Jurnalistul si scriitorul Eduard Huidan s-a sinucis duminica, aruncandu-se de la etajul locuintei .

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat pana acum la doua bone. Ce pretentii are Ducesa

Meghan Markle are reguli stricte atunci cand vine vorba de ingrijirea fiului ei si al Printului Harry. Ducesa a renuntat pana acum la doua bone, iar femeia care se ocupa in prezent de micutul Archie pare sa fie pe placul acesteia. Cu toate astea, pretentiile fostei actrite nu sunt usor de indeplinit. De ce a .

Motivele pentru care Simona Halep a apelat la psiholog. Sunt o persoana emotiva. Cum a ajutat-o echipa de specialisti

Simona Halep si-a deschis sufletul, renuntand pentru scurt timp la distanta fata de presa romaneasca pe care a declarat-o, in cadrul unui interviu. Campioana Romaniei a sustiut ca ii merge mult mai bine de cand a apelat la un psiholog pentru as-i rezolva niste probleme care ii puneau bete-n roate chiar si pe teren. Simona .

Tudorel Toader rupe tacerea! Motivele pentru care a fost dat afara din Guvern

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre motivele pentru care a fost data afara din Guvern. Acesta sustine ca a principalul motiv este ca a refuzat sa gireze o serie de ordonante de.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )