Libnet.ro
UNICEF

10:45

Aparitie stranie LA MORMANTUL Cristinei Topescu! Stefan Banica, iN STARE DE SOC! A venit sa ii aduca un ultim omagiu dar...

B1 B1,
Aparitie stranie LA MORMANTUL Cristinei Topescu! Stefan Banica, iN STARE DE SOC! A venit sa ii aduca un ultim omagiu dar...

Moartea Cristinei Topescu a socat o tara intreaga! Vedete dar si oameni simpli care au iubit-o pe indragita realizatoare tv au tinut sa ii aduca un ultim omagiu la crematoriu Vitan Barzesti din Capitala. continuă pe B1

Incinerarea Cristinei Topescu: Stefan Banica Jr. a facut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Printre personalitatile care au venit la cimitirul Vitan Barzesti din Capitala pentru a-si lua ramas bun de la Cristina Topescuse numara si celebrul cantaretStefan Banica Jr, care in trecut.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

INCENDIAR! Cum arata CRISTINA TOPESCU cand se iubea cu STEFAN BANICA JR! LAVINIA PiRVA, in stare de SOC (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a avut o relatie bomba la inceputul anilor 90 CU Stefan Banica Jr. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani si formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul.

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

TI SE SFASIE INIMA! S-a decis SOARTA cainilor Cristinei Topescu! IMAGINILE DURERII cu patrupedele pe care jurnalista le-a iubit pana la ultima suflare (GALERIE FOTO)

S-a aflat ce s-a intamplat cu cainii Cristinei Topescu, dupa ce trupul neinsufletit a fost ridicat din locuinta.

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre .

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )