Libnet.ro
UNICEF

20:47

CASNICIE DE COSMAR! Cea mai frumoasa cantareata de muzica populara, iNSELATA iN ULTIMUL HAL de sot! Doamne, ce DIVORT cu SCANDAL (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CASNICIE DE COSMAR! Cea mai frumoasa cantareata de muzica populara, iNSELATA iN ULTIMUL HAL de sot! Doamne, ce DIVORT cu SCANDAL (GALERIE FOTO)

Indragita cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu a luat prin suprinderea pe toata lumea anul trecut, cand a anuntat ca divorteaza de cel care i-a fost alaturi mai bine de 10 ani. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT.

Cutremur in muzica populara! IONUT DOLANESCU, iN DOLIU! Vestea a intristat o tara intreaga (GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret de muzica populara si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu o postare emotionanta cu ocazia comemorarii marelui poet Mihai Eminescu. Acesta a distribuit un clip video in care este.

China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Cresterea economica a Chinei a fost de 6,1% in 2019, cea mai slaba din ultimii aproape 30 de ani, in contextul razboiului comercial cu Statele Unite, insa regimul de la Beijing a introdus o serie de masuri pentru a contracara o scadere si mai mare anul acesta, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Microsoft a lansat cea mai noua versiune a browser-ului sau

Cea mai noua versiune a Microsoft Edge este bazat pe proiectul open source Chromium, facandu-l sa fie similar cu Google Chrome.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante NPL) in randul institutiilor supervizate de Banca Centrala Europeana, a anuntat ieri BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )