Libnet.ro
UNICEF

14:45

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic. continuă pe B1

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI CUMPLITA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Iata cum va fi vremea in aceasta.

IN 2019: Economia chineaza a inregistrat cea mai slaba crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o incetinire si mai grava, transmite Reuters.

Economia Chinei a inregistrat in 2019 cea mai mica crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o.

Vine URGIA peste ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Avem DETALII

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Potrivit.

Actori din Game of Thrones, in distributia Lord of the Rings Se anunta cea mai scumpa productie TV din istorie

Actori din distributia serialului de succes Urzeala Tronurilor Game of Thrones vor juca in seria Lord of the Rings, care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anunta a fi cea mai scumpa productie TV din istorie, a anuntat Amazon, potrivit The Guardian.

Cea mai spectaculoasa lovitura din istoria snookerului (video)

Cel putin asa au apreciat la prima vedere comentatorii de limba engleza ai meciului dintre Stephen Maguire si Neil Robertson.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )