Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum arata Angela Similea in tinerete. Cele mai frumoase poze cu indragita cantareata romanca (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cum arata Angela Similea in tinerete. Cele mai frumoase poze cu indragita cantareata romanca (GALERIE FOTO)

Angelea Similea, una dintre cele mai frumoasevedete din Romania anilor 80, a ajuns la venerabila varsta de 74 de ani, insa povestea ei, demna de un roman nu poate fi data. continuă pe B1

Povestea de iubire dintre Florin Piersic si Angela Similea. De ce nu s-au casatorit niciodata

Atat Florin Piersic, cat si Angela Similea nu mai au nevoie de nicio prezentare. Au cuerit inimile romanilor, el prin teatru, iar ea prin muzica. Putini sunt insa cei care isi mai aduc aminte ca si-au.

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

Top telefoane acum: de la cele mai scumpe si mai bune la cele mai ieftine

In cazul in care cauti un telefon nou, iar tot ce te intereseaza e cum se descurca in cel mai important test, atunci aceste modele sunt pentru tine. Si, da, sunt si cele ieftine pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: impacare

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Nunta

- Cum recunosti ginerele la o nunta de moldoveni? - E cel care are adidasii cei mai noi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )