Libnet.ro
UNICEF

21:15

Decizie de ULTIMA ORA luata de cei de la PRO TV: Da, e vorba de indragita emisiune VOCEA ROMANIEI...

B1 B1,
Decizie de ULTIMA ORA luata de cei de la PRO TV: Da, e vorba de indragita emisiune VOCEA ROMANIEI...

Emisiunea de talente Vocea Romaniei are parte de o schimbare importanta. De cand a aparut pe sticla, din 27 septembrie 2011, a urmat acelasi curs, modificand, in schimb, juratii, dar a revenit la sezonu. continuă pe B1

Tradare de ultima ora in PSD

Tradare de ultima ora in PSD, cu putin timp inainte de votul pe motiunea de cenzura. Fostul ministruMihnea Costoiu ar trece azi la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, sustin surse citate de.

Gata, DIVORTEAZA! SOC la PRO TV! Celebra vedeta NU A MAI SUPORTAT

Soc la PRO TV! O indragita actrita care a jucat in serialul La Bloc a divortat! LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VA ANUNTAM CA.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Miscare de ultima ora! Manifestul politic care schimba votul inainte de motiunea de cenzura

Miscare de ultima ora pe scena politica! Deputatul Remus Borza anunta infiintareaFortei Nationale, un grup politic care isi dorestestabilitatea tarii si sustinearea Guvernului actual,.

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce in ultima vreme s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat prezentatorul de televiziune? Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV Catalin Maruta a ajuns la PRO TV in anul 2007, .

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de joi, 10 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV,Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 10 octombrie va avea loc a cincea editie a emisiunii. in fiecare episod, productia cu care postul din Pache Protopopescu si-a propus .

Razvan Fodor, de la PRO TV la Asia Express. A semnat deja contractul cu cei de la Antena 1

Razvan Fodor va porni in cursa de la Asia Express! Alaturi de ceilalti coechipieri va trebui sa parcurga drumul de la Filipine si Taiwan. Toti vor incerca sa faca tot ce pot in timpul probelor pentru a putea pune mana pe marele premiu, 30. 000 de euro. Razvan Fodor va concura la Asia Express pentru premiul .

STIRISTA de la PRO TV A NASCUT a doua oara! BUCURIE MARE! inca o minune in viata noastra

Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a nascut a doua oara! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )