Libnet.ro
UNICEF

22:45

DOLIU in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a MURIT...

B1 B1,
DOLIU in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a MURIT...

Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta in satul Mosneni din judetul Constanta, Elena Ionescu. continuă pe B1

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru a incetat din viata la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov.

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Artista de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit la varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace.

DOLIU TERIBIL in muzica populara: Artistul IUBIT de milioane de romani a MURIT! Din pacate, acesta a facut INFARCT

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a incetat din viata. Artista Andrada Barsauan a sustinut ca acesta a suferit un infarct. Cei doi urmau sa lanseze o piesa impreuna.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania! (IMAGINILE DURERII)

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze astazi ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi. Romania,.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp din nou impreuna? Gesturile care i-au dat de gol. Iubirea nu moare!

Se vehiculeaza ca celebrul cuplu de artisti de muzica de petrecere format din Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt din nou impreuna. Au divortat, dar oare dragostea i-a adus din nou impreuna? Din spusele lor, nimic concret, insa gesturile i-au dat de gol. Carmen de la Salciua si Culita Sterp din nou impreuna? .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )