Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

B1 B1,
Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din pacate, artista Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista a.

DOLIU in muzica populara! Un IUBIT ARTIST a fost rapus de CANCER! Romania e in LACRIMI... (FOTO)

Inca un cantaret de muzica populara ne-a parasit. Este vorba de Cristi Piele, care a murit pe22 iulie, la doar 43 de ani.

Doliu teribil in muzica populara! A MURIT ARTISTUL iubit de milioane de romani! Din pacate a facut infarct

O veste tragica zguduie lumea muzicii populare. Din pacate, cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu.

Cantareata de muzica populara Teodora Pana, acuzata de o vecina de bloc ca i-a rupt mana cu un par. Teodorei i s-a deplasat siliconul

O femeie de 51 de ani, care locuieste intr-un bloc din municipiului Targu Jiu, o acuza pe vecina sa, cunoscuta cantareata Teodora Pana, de faptul ca a lovit-o cu un par si ca i-a rupt mana.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Stefan Banica Jr. a dat de belea. Se pare ca are multe datorii la stat. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Firma detinuta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )