Libnet.ro
UNICEF

20:45

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

B1 B1,
DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Artista de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit la varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace. continuă pe B1

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru a incetat din viata la varsta de 68 de ani. Cantareata de muzica populara s-a stins din cauza unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov.

S-A TERMINAT! SOFERII ROMANII trebuie SA DEA UN NOU TEST, altfel RAMAN FARA PERMIS! DECIZIE FARA PRECEDENT

GATA! Toti soferii trebuie sa afle acest lucru! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) Un nou.

COSMAR iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi. Romania,.

SOC iN MUZICA POPULARA! A FOST ABUZATA SEXUAL. Da, este vorba chiar despre EA! Informatii socante au iesit la iveala

Fiica fostului cantaret de muzica populara, Aurelian Preda, a declarat ca a fost agresata sexual si abuzata emotional de catre Nicusor Iordan, barbatul care i-a fost caun tata.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania! (IMAGINILE DURERII)

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze astazi ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

Viorica Dancila, proces fara precedent in plina campanie prezidentiala. Premierul acuza ca i s-ar fi folosit numele in mod abuziv

Premierul Viorica Dancila si PSD se adreseaza judecatorilor intr-un proces care vizeaza principalul furnizor de servicii de gazduire si inregistrare domenii din Romania, dar si Institutul National de.

Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Pe scurt, Android e un sistem de operare open source, dar controlat de Google cand vine vorba de acces la Play Store. Si fara Play Store inseamna ca nu prea ai alternative ca sa descarci.

Soc la Casa Regala: Tatal lui MEGHAN MARKLE a decis sa spuna TOT! Scandalul fara precedent ajunge in instanta

Tatal lui Meghan Markle isi apara alegerea de a face publice parti din scrisoarea pe care spune ca fiica sa i-a trimis-o mai devreme anul acesta. Aceasta este scrisoare din cauza careia Printul Harry si.

Maratonul International Bucuresti ia o decizie fara precedent: Prima cursa din lume care introduce o regula stricta

Inainte de editia cu numarul 12, organizatorii evenimentului din acest weekend au facut un anunt surprinzator, luni dimineata, pe pagina de Facebook.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )