Libnet.ro
UNICEF

19:45

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista a. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Desi primar al Capitalei Viorel Lis, a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada, sotia sa, Oana Lis pare mai degraba tanara si nelinistita.

Derapaj fara precedent la Trinitas, radioul Patriarhiei Romane: Poate este un viol la care s-a consimtit!

Raspunsurile unui preot invitat la postul de radio Trinitas te lasa cu gura cascata. Cuvintele sale fac inconjurul Romaniei si, din pacate, sunt alarmante. O gandire departe de realitate si moralitate. Preot, parere alarmanta asupra violului la Trinitas Va rog sa retineti, sunt rarisime cazurile cand violul se soldeaza cu graviditate. Cand se soldeaza cu .

RUGACIUNI pentru indragita Teo Trandafir! Din pacate, E ADEVARAT!

Indragita Teo Trandafir este recunscuta pentru sfaturile despre viata pecare le ofera. De curand, indragita prezentatoare TV a scris, peFacebook, care sunt cele mai de pret lucruri care conteaza in.

Drama in teatrul romanesc: Din pacate este vorba de Tora Vasilescu... Fanii sunt in lacrimi

Sunt deja cativa ani buni de cand actrita Tora Vasilescu s-a retras din viata publica, preferand sa duca o viata linistita in casa ei din Buftea. O alegere cu atat mai potrivita cu cat aceasta a avut o.

Primele masuri dupa criza fara precedent a sistemului cardului de sanatate: Servicii de mentenanta achizitionate in regim de urgenta si plangere la DNA facuta de Sorina Pintea

In cursul zilei de astazi se va face o procedura de achizitie in regim de urgenta pentru servicii de mentenanta a bazei de date pentru sistemul informatic al cardului de sanatate, care sa asigure o perioada tampon, pana la incheierea unui contract pentru servicii de mentenanta pe termen mai lung, a anuntat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea mai spune ca exista fapte de natura penala in legatura cu faptul ca baza de date a sistemului a fost lasata fara servicii de mentenanta si a anuntat ca un raport pe aceasta tema va fi trimis la DNA.

Anunt BOMBA facut de PAVEL BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca a ramas fara tata la doar 16 ani. Undeva, candva, din partea tatalui, strabunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a casatorit cu o romanca. Tatal meu, care era jumatate ungur, ju.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )