Libnet.ro
UNICEF

13:15

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani din cauza unor probleme cardiace. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! iNCA O STEA NE-A PARASIT! MARELE ACTOR A MURIT iN URMA CU PUTIN TIMP.

Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Este vorba despre Maria Ciobanu. S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

VIDEO Interpretul de muzica populara Sergiu Cipariu a murit

Cunoscutul taragotist Sergiu Cipariu a murit, luni, la varsta de 70 de ani, in urma unui stop cardiac, in locuinta sa din Orlat, judetul Sibiu, potrivit Mediafax. Medicii de la Ambulanta Sibiu, care au intervenit pentru a-l salva pe interpretul de muzica populara, au constatat decesul.

A murit artistul de muzica populara Gheorghe Dumitru. L-ati vazut la TV, in noaptea de Revelion

Interpretul de muzcia populara Gheorghe Dumitru s-a stins din viata, la varsta de 56 de ani. Gigi Naistul, asa cum ii spuneau colegii, a cantat pentru Revelionul transmis de postul de televiziune Romania TV. Fiica artistului a postat un mesaj emotionant pe retelele sociale. Artistul Gheorghe Dumitru a murit, la varsta de 56 de ani .

TRAGEDIE in muzica populara! Marele cantaret A MURIT iN SOMN! Milioane de fani sunt iN LACRIMI

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebrul cantaret Sergiu Cipariu a incetat din viata la 70 de ani, in satul Orlat, ca urmare a unui stop cardiac.

VIDEO A murit celebrul taragotist Sergiu Cipariu, fost colaborator al celor mai mari interpreti de muzica populara

Sergiu Cipariu Babu), unul dintre cei mai iubiti si apreciati interpreti si instrumentisti de muzica populara, s-a stins din viata. in decembrie, implinise 70 de ani.

MEGA-SCANDAL in muzica populara: Laura Lavric, AMENINTATA pe fata! INCREDIBIL ce i se intampla artistei

Cantareata de muzica populara Laura Lavric incepe anul cu stangul. Implicata intr-un scandal chiar de Revelion, artista este acum amenintata cu ANAF-ul. Artista este acuzata ca a incasat 500 de euro.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE in LACRIMI, in muzica populara! Cata tristete ....

Au trecut lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

Decizie fara precedent. Cu cine a ales Cristi Borcea sa mearga la munte, de sarbatori

Cristi Borcea a avut parte, in luna noiembrie, de un cadou din partea autoritatilor. A fost eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce si-a ispasit pedeapsa. Este vorba de dosarul retrocedarilor de terenuri din Constanta. Omul de afaceri a decis sa acorde tot timpul sau liber familiei, care l-a sustinut neconditionat in momentele cele mai grele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )