Libnet.ro
UNICEF

11:30

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani din cauza unor probleme cardiace. FOTO) Aceasta a coordonat. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! STIREA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET. Din pacate, S-A iNTAMPLAT inevitabilul

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Chiar artistaa vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in.

Sexy cantareata de muzica populara se intoarce la prima meserie: Vladuta Lupau intra in SALA DE OPERATII, gata sa salveze vieti (GALERIE FOTO)

Multi o cunosc de pe Instagram si Youtube, dar nimeni nu stie care este adevarata sa meserie. Vladuta Lupau, cantareata de muzica populara si influencer, are diploma obtinuta la Facultatea de.

TRAGEDIE in muzica populara! MAREA CANTAREATA a murit la nunta! Vestea a cazut ca un trasnet (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

SOC in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani.

SOC URIAS in muzica populara! A FOST ARESTAT Petrica Matu Stoian! DE NECREZUT, ce a facut indragitul ARTIST...

Indragitul interpret Petrica Matu Stoian a trecut prin cel mai greu moment din viata sa, in urma cu ceva timp.

Adio, CARMEN SERBAN! Fanii sunt in lacrimi! Artista si-a gasit, in sfarsit linistea! Din pacate...

Celebra cantareata Carmen Serban a facut declaratii cutremuratoare despre oamenii din viata ei. Fanii artistei au ramas socati in momentul in care au auzit declaratiile lui Carmen.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )