Libnet.ro
UNICEF

20:30

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a decedat. Cu adanca durere in suflete anuntam trecerea in nefiinta a celei care a slujit cantecul popular pentru care si-a dedicat toata. continuă pe B1

A MURIT! Toata Romania ii plange decesul! Este o drama FARA PRECEDENT

Un cioban a fost gasit spanzurat marti, la o stana din Bistrita. Niste trecatori au gasit trupul fara suflare si au alertat imediat autoritatile.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a ajuns la 71 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. De-a lungul timpului, cantareata de muzica populara a recurs la mai multe la cateva operatii.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut infarct...

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a decedat. Cu adanca durere in suflete anuntam trecerea in nefiinta a celei care a slujit cantecul popular pentru care si-a dedicat toata.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Problema pensionarii si a pensiilor, tot mai ingrijoratoare nu doar in Romania, ci si la nivel european.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI, in muzica populara! STIREA care A SOCAT toata tara

Indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda se reface dupa despartirea de iubita lui, Nicoleta Voicu.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

ESTE FARA PRECEDENT! Soc la Kanal D! Nu mai putea iesi din casa fiindca avea OCHII iNVINETITI

Concurenta Larisa de la emisiunea Pueterea dragostei a trecut prin clipe de cosmar! A vrut sa se infrumuseteze dar a ajuns sa nu mai iasa din casa! Bruneta a mers sa isi puna gene false, fir cu fir, d.

Mobilizare fara precedent in Timis pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist / Sute de politisti, jandarmi si membri ai trupelor speciale il cauta pe fugar

Alerta in Timis, unde este mobilizare maxima pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist. Potrivit presei locale, la cautarile din zona localitatii Izvin, participa luptatori SIAS veniti de la Bucuresti, trupe speciale din Timis, Arad si Caras Severin, precum si numerosi jandarmi.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis se simte din ce in ce mairau. Aceasta merge greoi si abia mai vorbeste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )