Libnet.ro
UNICEF

23:15

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Lumea muzicii populare este in doliu dupa ce artista Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit anul trecut 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. APARITIE MACABRA LA CASA STELEI POPESCU! FIICA SA E iNGROZITA! ASTA E PREA DE TOT Pe langa.

Alegeri europarlamentare 2019 si referendum pe justitie: Prezenta la vot la ora pranzului indica un ritm de peste 5% pe ora, fara precedent in Romania

Mobilizare fara precedent la vot! Sorin Ionita, analist si comentator roman liberal, expert in politici publice si dezvoltare locala, arata ca prezenta la urne la ora pranzului indica un ritm de peste 5% pe.

Drama fara margini pentru Mirabela Dauer! Da, din pacate, este ADEVARAT: Cat oi mai fi eu pe pamantul asta...

Mirabela Dauer a dat mai multe detalii despre drama vietii ei: faptul ca fiul ei, Alexandru o reneaga si nu doreste sa aiba de-a face cu ea, ci doar sa primeasca bani. Eu nu o consider pe Mirabela Dauer.

Vesti triste de la medici! Din pacate a avut parte de un SFARSIT TRAGIC. Anuntul autoritatilor

Sfarsit tragic pentru un barbat din Galati. Potrivit sursei citate, politistii au constatat ca locomotiva trenului care circula pe ruta Marasesti - Galati, a surprins si accidentat un barbat, de 61 ani,.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis nu se simte deloc bine! Fostul edil inca are problejme de sanatate, chiar daca a fost externat din spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Acesta nu mai este deloc asa cum ne-a obisnuit, ci, mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )