Libnet.ro
UNICEF

01:05

LACRIMI pentru Mirabela Dauer! Din pacate, A MURIT... DURERE IMENSA pentru indragita cantareata (FOTO)

B1 B1,
LACRIMI pentru Mirabela Dauer! Din pacate, A MURIT... DURERE IMENSA pentru indragita cantareata (FOTO)

Artista Mirabela Dauer traverseaza un moment greu in viata sa. O mare iubitoare de animale, aceasta a izbucnit in plans cand si-a pierdut una dintre cele mai iubite fiinte din viata sa. Zaza, catelusa. continuă pe B1

Mirabela Dauer, in DOLIU! Marea artista nu-si mai poate stapani lacrimile

Artista Mirabela Dauer traverseaza un moment greu in viata sa. O mare iubitoare de animale, aceasta a izbucnit in plans cand si-a pierdut una dintre cele mai iubite fiinte din viata sa. Zaza, catelusa.

Ce trebuie sa faci daca auzi cuvintele Vreau sa vorbesc cu Angela in Bucuresti! Masura pentru prevenirea abuzurilor din Centrul Vechi

Vreau sa vorbesc cu Angela este un cod oficial prin care oamenii pot cere ajutorul in cluburile si barurile din Capitala. Este vorba despre un mesaj codat, pe care victimele abuzurilor si violentei din cluburi.

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )