Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREMIERA. Andreea Balan, declaratii EMOTIONANTE, dupa ce a fost la un pas de TRAGEDIE

B1 B1,
PREMIERA. Andreea Balan, declaratii EMOTIONANTE, dupa ce a fost la un pas de TRAGEDIE

Regal de dezvaluiri in lumea mondena! Andreea Balan, indragita vedeta care ne-a tinut pe toti cu sufletul la gura, a vorbit in premiera dupa ce a adus-o pe lume pe fetita sa superba, Clara Maria, potrivit. continuă pe B1

Andreea Balan, prima aparitie dupa momentele grele de la nastere!

Diseara, de la ora 23. 00, la Xtra Night Show, Andreea Balan va avea prima aparitie dupa momentele grele prin care a trecut la nasterea celei de-a doua fetite. Vedeta va povesti in direct si in.

Andreea Balan, prima aparitie TV dupa momentul critic prin care a trecut: Au fost 15 medici in sala.Am avut noroc VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare.

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa momentul critic prin care a trecut: Am avut noroc. Cantareata a povestit in detaliu ce s-a intamplat VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare.

ULTIMA ORA: Andreea Balan a facut PRIMELE DECLARATII, iN PREMIERA, dupa ce a suferit un STOP CARDIAC! Detalii noi au iesit la iveala

Artista Andreea Balan a suferit unstop cardio-respirator, in timp ce era supusa unei operatii de cezariana, pentru a da nastere lcelui de-al doilea copil al sau. Acum, vedeta este in afara oricarui.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

Andreea Balan a publicat pe Instagram prima poza alaturi de fetita ei, in maternitate, dupa ce a nascut si a fost la un pas de moarte in urma unui stop cardio-resporator in timpul operatiei de cezariana.

Va fi sau nu va fi mutata Andreea Balan la alt spital? Declaratii exclusive de la George Burcea

Va fi sau nu va fi mutata Andreea Balan la alt spital? Declaratii exclusive de la George Burcea. Citeste mai mult pespynews. ro .

Noi informatii despre starea cantaretei Andreea Balan, care a intrat in stop cardio-respirator in timpul unei operatii de cezariana

Andreea Balan a fost la un pas de moarte in timp ce aducea pe lume cea de-a douafetita. Artista a fost stabilizata si este acum in stare buna, spun medicii, care precizeaza ca astfel de incidente.

Ce si-a propus sa faca Andreea Balan dupa externare

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a fost externata din spitalul privat in care a nascut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetita a ei si a actorului George Burcea 31 de ani).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )