Libnet.ro
UNICEF

12:15

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Din pacate, s-a intamplat DEPARTE de tara! LACRIMI in muzica POPULARA

B1 B1,
RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Din pacate, s-a intamplat DEPARTE de tara! LACRIMI in muzica POPULARA

Indragita interpreta de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu. continuă pe B1

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis se simte din ce in ce mairau. Aceasta merge greoi si abia mai vorbeste.

SOC: Lacrimi pentru MIRABELA DAUER! Din pacate, s-a intamplat pe MASA DE OPERATIE

Celebra cantareata Mirabela Dauer a avut parte in urma cu un an de clipe de cosmar din cauza problemelor de sanatate.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Andreea Marin a facut o terapie speciala dupa ce fostul ei sot,Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic. Zana Surprizelor a mers la shopping, o astfel de terapie fiind cel mai bun remediu impotriva.

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

Veniturile romanilor au crescut in 2018, dar si cheltuielile in acelasi ritm. Din pacate, in structura, avem inca mari probleme de alocare a cheltuielilor!

Tabloul cheltuielilor gospodariilor din Romania ofera o imagine pe cat de dureroasa pe atat de relevanta cu privire la nivelul de educatie si de dezvoltare din tara noastra. Cum isi impart romanii cheltuielile intre consum si investitii, dar mai ales.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, inregistreaza datorii uriase la stat.

S-a sfarsit... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in hohote de PLANS...

Oana Lis si Viorel Lis trec prin momente grele, din cauza problemelor de sanatate ale fostului edil. Acesta se simte foarte rau dupa atacul cerebral suferit.

REGRETE ETERNE in familia lui FLORIN PIERSIC! Din pacate, MOARTEA a LOVIT cand nimeni NU se astepta

Florin Piersic este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania. in ciuda optimismului general pe care il emana, marele actor ascunde o drama teribila!in urma cu mai multi ani, una dintre.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

ştiri din Monden

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )