Libnet.ro
UNICEF

17:30

SOC in lumea muzicii! Din pacate, este vorba despre indragita MIRABELA DAUER! RAOUL tocmai a facut ANUNTUL

B1 B1,
SOC in lumea muzicii! Din pacate, este vorba despre indragita MIRABELA DAUER! RAOUL tocmai a facut ANUNTUL

Mirabela Dauer a primit o lovitura grea exact de unde nu se astepta. Raoul, artistul alaturi de care a cantat mai multe cantece, a decis sa isi continue singur cariera muzicala. continuă pe B1

SCANDAL LA ANTENA: Din pacate, este vorba despre Horia Brenciu! Fanii sunt revoltati. Ce se intampla cu emisiunea...

Horia Brenciu a lamurit speculatiile despre plecarea sa de la X Factor, show difuzat de Antena 1. Din zvonurile astea, din viata publica avuta din 93 pana astazi, am invatat un singur lucru. Sa las.

DRAMA in Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul artist MIHAI CONSTANTINESCU! Anuntul TRIST a fost CONFIRMAT

Mihai Constantinescu a vorbit despre problemele de sanatate. ESTE VORBA DESPRE O CELEBRITATE DIN LUMEA MODEI! IMAGINI DE COSMAR Cantaretul a ajuns de urgenta.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin! (FOTO)

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

ULTIMA DORINTA a lui Florin Piersic! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT! LACRIMI in teatrul romanesc

Florin Piersic este, cu siguranta, unul unul dintre cei mai iubiti actori romani in viata.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de iNDRAGITA Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta, artista fiind intr-o forma de invidiat pentru varsta sa! Secretul aspectului ei este il reprezinta operatiile estetice, la carevedeta nu s-a temut.

Ministrul Sanatatii, anunt despre starea lui Dragnea: Confirm ca este vorba despre o hernie de disc. Sunt dureri foarte mari

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a confirmat, marti seara, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sufera de hernie de disc. Sorina Pintea a precizat ca, daca presedintele PSD ar fi avut probleme grave.

DOLIU in muzica rock! O stea ne-a PARASIT la miezul noptii! Din nefericire, este vorba despre legendarul... (FOTO, VIDEO)

Este din nou doliu in lumea muzicii. Dick Dale, supranumit regele chitarei surf datorita stilului sau muzical deosebit, inspirat, dupa spusele sale, de sunetele pe care le-a auzit in timp ce plutea pe crestele.

ANUNT BOMBA de la Dacia: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. ii priveste pe TOTI SOFERII ROMANI!

Dacia a vandut, in primele noua luni din 2018 peste 530. 000 de masini. ESTE VORBA DESPRE O CELEBRITATE DIN LUMEA MODEI! IMAGINI DE COSMAR Este vorba despre o.

Doliu in lumea muzicii! Un artist cunoscut s-a stins din viata

Dick Dale, o legenda a genului surf guitar, si autorul unei celebre piese folosite in filmul Pulp Fiction, s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Anuntul a fost facut de chitaristul trupei, pe contul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )