Libnet.ro
UNICEF

15:01

ADIO, MAESTRE! indragitul CANTARET A MURIT! Toata TARA, in LACRIMI!

B1 B1,
ADIO, MAESTRE! indragitul CANTARET A MURIT! Toata TARA, in LACRIMI!

Este din nou doliu in lumea muzicii! Philippe Cerboneschi, cunoscut si ca Zdar, membru al duo-ului Cassius, pionier al genului French Touch din muzica electronica, a murit miercuri seara la varsta de 52 de ani, i. continuă pe B1

VREMEA 19 iunie. Instabilitate atmosfericain toata tara

Ramane in vigoare informarea meteorologica de instabilitate atmosfericapentru toata tara pana joi noapte. Vor mai fi averse ce vor avea si caracter torential. in unele zone cantitatile de.

Cod portocaliu de furtuna si grindina pana miercuri seara in aproape toata tara. Cum va fi vremea in Capitala

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de furtuni si grindina care a intrat in vigoare astazi, incepand cu ora 10. 00, si este valabil pana miercuri, ora 23. 00 pentru aproape toata tara.

ADIO, MAESTRE pentru totdeauna! Vestea MORTII a fost CONFIRMATA! Toata Romania, in LACRIMI!

Pavel Chihaia a murit, marti 18, iunie, la varsta de 97 de ani. N-O SA iTI VINA SA CREZI CUM ARATA MIHAELA RADULESCU CAND ERA GRASA! FOTO) Pavel Chihaia a fost un scriitor de origine romana. El s-a.

A MURIT! DOLIU IMENS la PRO TV! Toata ROMANIA o IUBEA! VESTEA MORTII a SOCAT toata TARA

Au trecut 3 luni de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat.

DOLIU la PRO TV! A MURIT! O IUBEA toata TARA! ROMANIA, in stare de SOC, la aflarea VESTII!

Multe lacrimi au curs la aflarea vestii triste despre moartea concurentei din cadrul unei emisiuni concurs de la PRO TV! PROFETIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVALUIE CINE VA FI VIITORUL PRESEDINTE AL TARII! NIMENI.

COD GALBEN DE FURTUNI in aproape toata tara: Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor(FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o atentionare cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitati de apa insemnate, valabila pana la ora 23 pentru aproape toata.

ştiri din Monden

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )