Libnet.ro
UNICEF

16:45

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a. continuă pe B1

Drama in showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca toti oamenii, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca.

SOC in lumea mondena! Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de celebrul chef Catalin Scarlatescu

Angie Moisescu, cunoscuta si ca Bad Angie, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, si-a ingrijorat fanii cu o postare de pe o retea de socializare. Aceasta a publicat o poza in care se vede ca a.

Oana Lis, in hohote de plans... Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis se comporta de parca sotul ei, Viorel Lis, nu ar exista desi a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Din pacate, este ADEVARAT! Vestea a venit chiar de la AZIL. ZINA DUMITRESCU...

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, in varsta de 82 de ani, va merge in septembrie la mare, alaturi de Ion Cassian, patronul azilului unde se afla de mai multa vreme, noteaza click. ro. Ion Cassian a marturis.

Din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, lucrurile nu sunt tocmai cum credeau toti. Potrivit unui mesaj facut public pe retelele de.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu, indragita cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe buna sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2652 seconds )