Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de indragitul Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de indragitul Stefan Banica Jr...

Mabel Concert SRL, firma detinuta de Stefan Banica Jr. , prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, inregistreaza datorii uriase la stat, relateaza EVZ. ro. continuă pe B1

A MURIT! Vestea care A SOCAT Romania! Este vorba de un NUME CELEBRU

Din pacate, este doliu in lumea justitiei din Romania! Procurorul criminalist, Vasile Salaru, care a activat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a murit. Barbatul a incetat din viata c.

Legea martiala din Ucraina A EXPIRAT! Anuntul a fost facut chiar de presedintele Porosenko

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, a anuntat in Consilul de securitate al tarii ca legea martiala impusa pe 25 noiembrie pentru mai multe zone din tara a expirat miercuri, trasmite Reuters preluat de.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba chiar de indragita Andreea Marin!

In premiera, Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt.

Adevarul rusinos despre Andreea Esca a iesit la iveala: Din pacate fanii au aflat ca... (VIDEO)

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este un influencer la doar 18 ani. Fata celebrei prezentatoare este o vloggerita de mare succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un episod de sinceritate, anunta.

Drama momentului la Exatlon! Ce se intampla cu castigatoarea editiei din acest an: Din pacate totul se confirma...

Beatrice Olaru a obtinut trofeul Exatlon 2018 si a fost premiata cu 100. 000 de euro, dar nu se poate bucura pe deplin de fericitul succes. Mama vedetei a fost executata silit pentru datorii la caldura, anunta.

Elena Udrea, prima declaratie in direct la Antena 3, dupa ce a fost eliberata din inchisoarea din Costa Rica: A fost o experienta foarte grea. Cel mai greu de suportat a fost ca nu eram cu copilul meu

Elena Udrea a facut o serie de declaratii in direct, la Antena 3, dupa ce instanta din Costa Rica a deciseliberarea acesteia din arest preventiv. Stire in curs .

Udrea, dupa ce a fost eliberata din nchisoare n Costa Rica: Vom vedea ce se ntmpla. E clar ca am fost tinta unui abuz

Elena Udrea, eliberata din inchisoare in Costa Rica, a precizat ca ramane de vazut daca se va intoarce in Romania si a sustinut, din nou, ca a fost tinta unui abuz.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )