Libnet.ro
UNICEF

14:15

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat, potrivit evz. ro. Datele de la Ministerul. continuă pe B1

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru masinile DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din.

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru posesorii de masini DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din.

Da, S-A TERMINAT... Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, la capatul puterilor: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada extrem de dificila, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul primar al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident.

Soc in lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Smiley... (VIDEO)

Celebrul cantaret Smiley a distribuit pe pagina personala de Facebook un clip in care vedeta a surprins un urs in cautarea hranei. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a aflat in.

Ce drama... Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a trecut prin clipe grele. Tanara a ajuns la spital dupa ce a muncit pana la epuizare. intr-o imagine pe care aceasta a publicat-o.

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

A MURIT fiica unei CELEBRE PREZENTATOARE TV! Anuntul socant a fost facut chiar de EA (FOTO)

O cunoscuta prezentatoare TV a vorbit in direct despre moartea fiicei sale. Aceasta a fost nevoita sa prezinte o stire in care victima era chiar fiica ei. Femeia a dat dovada de o tarie de caracter iesita din comun,.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

Suferinta mare pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )