Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR in muzica populara! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Doamne, iN CE HAL SI-AU BATUT JOC de indragitul artist dupa gratii...

B1 B1,
CUTREMUR in muzica populara! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Doamne, iN CE HAL SI-AU BATUT JOC de indragitul artist dupa gratii...

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa. continuă pe B1

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E DE NECREZUT ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa.

SOC! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E ULUITOR, ce a putut sa faca indragitul ARTIST de MUZICA POPULARA....

Petrica Matu Stoian este, cu siguranta,unul dintre cei mai populari si mai iubiti artisti din Romania! Chiar el a povestit prin ce momente grele a trecut in urma cu mai multi ani.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI!.

TRAGEDIE in muzica populara! CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani.

Tristete fara margini in MUZICA POPULARA! BIATA MARIA CARNECI! BOALA TERIBILA a doborat-o

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

RAURI DE LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! BOLIDUL cantaretei S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

Cine este barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro. Individul a fost arestat

Barbatul din Cisnadie retinut miercuri, 29 ianuarie, cu ajutorul trupelor speciale, cercetat intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro, a fost arestat preventiv.

Un roman urmarit international a fost arestat la Brasov

Un barbat din Maramures dat in urmarire internationala a fost prins la Brasov. Vineri, a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, care a dispus retinerea sa pentru 24 de ore.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )