Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce drama... Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

B1 B1,
Ce drama... Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a trecut prin clipe grele. Tanara a ajuns la spital dupa ce a muncit pana la epuizare. intr-o imagine pe care aceasta a publicat-o. continuă pe B1

A MURIT fiica unei CELEBRE PREZENTATOARE TV! Anuntul socant a fost facut chiar de EA (FOTO)

O cunoscuta prezentatoare TV a vorbit in direct despre moartea fiicei sale. Aceasta a fost nevoita sa prezinte o stire in care victima era chiar fiica ei. Femeia a dat dovada de o tarie de caracter iesita din comun,.

Din pacate, vestea TRISTA a fost facuta! Este vorba de cantaretul Al Bano... Milioane de fani, iN LACRIMI

Cantaretul Al Bano a anuntat, miercuri, ca isi va incheia cariera in anul 2018. Aceasta veste, motivata de problemele de sanatate ale artistului, a intristat fanii. Pe de alta parte, acesta a lasat .

Dragnea: Primul Guvern in 2012 a fost facut de Ponta cu Maior. Aici nu sunt dubii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca primul Guvern in 2012 a fost facut de Victor Ponta cu George Maior. Maior nu avea de ce sa se dea bine cu noua Putere, pentru ca Maior il avea pe Ponta.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist.... Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Da, S-A TERMINAT... Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, la capatul puterilor: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada extrem de dificila, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul primar al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident.

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

E ca si mort... Oana Lis tocmai a facut anuntul ravasitor: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa mondena, ar fi fost prinsa in timp ce flirta cu un barbat insurat. in timpul unei vacante.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )