Libnet.ro
UNICEF

17:15

HALUCINANT! Lavinia Pirva, BATUTA de Stefan Banica Junior: Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poate face asa ceva

B1 B1,
HALUCINANT! Lavinia Pirva, BATUTA de Stefan Banica Junior: Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poate face asa ceva

Lavinia Pirva a vorbit pentru prima data despre violenta domestica. iNDRAGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA iNCASA TOATA AVEREA? ASTA DA SURPRIZA! intrebata cum ar reactiona daca ar fi agresata de sot,. continuă pe B1

SOC SI GROAZA! Lavinia Pirva, AGRESATA de Stefan Banica Junior: Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poate face asa ceva

Lavinia Pirva a vorbit pentru prima data despre violenta domestica. NU SE MAI ASCUND! CARE E RELATIA DINTRE IRINA LOGHIN SI FUEGO! FANII BANUIAU CEVA intrebata cum ar reactiona daca ar fi agresata de.

Ce ar face Lavinia Parva daca ar fi batuta de Stefan Banica Jr. Declaratie transanta

Frumoasa Lavinia Pirva a fost intrebata ce ar face daca ar fi batuta de Stefan Banica Jr, partenerul ei de viata, cu care are si un copil. Violenta domestica a revenit in atentia opiniei publice, dupa ce Daniela Crudu a fost snopita in bataie de iubitul sau croat. Ce ar face Lavinia Parva daca ar .

Dupa 8 ani de relatie, Lavinia Pirva a facut ANUNTUL: Stefan Banica Jr. nu si-a revenit din soc! Este vestea momentului

Inainte de traditionalul concert de Craciun al lui Stefan Banica, Lavinia Pirva i-a facut o superba declaratie de dragoste sotului sau.

Care a fost adevarata relatie dintre Stefan Banica Jr si tatal sau. in fata lui, eram mut!

Chipul si ochii sunt aceeasi. Stefan Banica este copia ramasa pe pamant a celebrului sau tata, unul dintre cei mai indragiti actori si cantareti romani, asa ca multi inca au intrebari despre regretatul artist. Una dintre ele este: care a fost adevarata relatie dintre cei doi? Care a fost adevarata relatie dintre Stefan Banica Jr.

VIDEO Cum era in realitate marele actor Stefan Banica. Ce a iubit cel mai mult in viata artistul nascut pe malul Borcei

Viata mea se confunda cu teatrul. Usa casei mele este o cortina, la fel de catifelata, la fel de deschisa bucuriilor, durerilor, ca si usile teatrului romanesc. Mama, sotia, copiii sunt personajele principale ale unei piese pe care o joc in fiecare zi, spunea regretatul actor Stefan Banica.

Nicoleta Luciu, o copilarie nefericita. De ce a fost batuta de parinti: Alcoolul este o problema

Nicoleta Luciu a ramas una dintre cele mai indragite vedete de la noi. Si chiar daca a decis sa-si urmeze sotul la Miercurea Ciuc si sa se retraga din lumina reflectoarelor, vedeta a ramas in memoria fanilor, care doresc sa stie ce se intampla tot timpul cu ea. Nicoleta Luciu, o copilarie nefericita Desi astazi, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )