Libnet.ro
UNICEF

22:30

Muzica populara e in DOLIU! iNDRAGITUL INTERPRET iubit de toti romanii A MURIT: Din pacate, a facut infarct...

B1 B1,
Muzica populara e in DOLIU! iNDRAGITUL INTERPRET iubit de toti romanii A MURIT: Din pacate, a facut infarct...

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a incetat din viata in urma unui infarct. Anuntul a fost facut de una dintre colegele sale de breasla. continuă pe B1

CUTREMUR in muzica populara! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Doamne, iN CE HAL SI-AU BATUT JOC de indragitul artist dupa gratii...

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI!.

Tristete fara margini in MUZICA POPULARA! BIATA MARIA CARNECI! BOALA TERIBILA a doborat-o

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

RAURI DE LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! BOLIDUL cantaretei S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

TRAGEDIE in muzica populara! CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )