Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prietenii au facut anuntul SOC: Din pacate este vorba de indragitul Pavel Bartos, de la Vocea Romaniei... (FOTO)

B1 B1,
Prietenii au facut anuntul SOC: Din pacate este vorba de indragitul Pavel Bartos, de la Vocea Romaniei... (FOTO)

Daca te uiti la Pavel Bartos acum, nu te-ai gandi niciodata ca in tinerete actorul arata total diferit. Pavel Bartos semana in tinerete cu Kurt Cobain, solistul trupei. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

Suferinta mare pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist.... Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

CUTREMUR in lumea FOTBALULUI! Din pacate este vorba despre MIRCEA LUCESCU! Nu mai are mult...

Dupa debutul dezastruos al lui Mircea Lucescu in UEFA Nations League, mai multe voci sustin ca se pregateste inlocuirea tehnicianului roman. Potrivit jurnalistilor turci de la Takvim, Federatia Turca ia.

E ca si mort... Oana Lis tocmai a facut anuntul ravasitor: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa mondena, ar fi fost prinsa in timp ce flirta cu un barbat insurat. in timpul unei vacante.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a dezcaluit recent ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, Anamaria CONFIRMA... Din pacate, e vorba de o noua TRAGEDIE: Toata lumea e din nou in LACRIMI...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa decesul acesteia. Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )