Libnet.ro
UNICEF

12:00

SOC la ANTENA 1! ACCIDENTUL a fost CUMPLIT! Din pacate, Dani Otil ...

B1 B1,
SOC la ANTENA 1! ACCIDENTUL a fost CUMPLIT! Din pacate, Dani Otil ...

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram. continuă pe B1

E JALE mare in Romania! A fost gasita MOARTA, in propria casa! Din pacate, incepem ZIUA cu o VESTE TRISTA

O persoana in varsta de 82 de ani, din Barlad,a fost gasita decedata in propria casa.

Gabriela Birsan a fost eliberata din functia de judecator la inalta Curte. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din functia de judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie a Gabrielei-Victoria Birsan. Judecatoarea a fost eliberata din.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Numarul 69, purtat de Nicky Hayden, a fost retras din MotoGP

Numarul 69 al pilotului american Nicky Hayden, decedat in 2017 intr-un accident rutier, a fost retras din circuitul MotoGP, in cadrul unei ceremonii la Austin Texas).

Anunt SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma... (FOTO)

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera sa din televiziune.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis se confrunta cu mari probleme de sanatate dupa ce, anul trecut, a suferit un atac cerebral.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre indragita MARIA CIOBANU! A fost ultimul cantec!

Maria Ciobanu traieste la Los Angeles de ceva timp! Prin urmare, indragita interpreta de muzica populara si-a petrecutziua de nastere departe de Romania, din cauza problemelor de sanatate ale.

Doliu mare in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potri.

Faze tari: Un bebelus a fost nascut din trei parinti; O biblioteca de marimea unui bloc. Ideea unui artist care uneste comunitati; Un barbat a mers in spatiu, iar fratele lui geaman a ramas pe Terra. Ce au descoperit oamenii de stiinta de la NASA cand au

Poftiti in spitalul ursuletilor de plus. Zarva mare si forfota de nedescris pe holurile spitalului din Dresda, Germania! Zeci de micuti cu. Localnicii dintr-un orasel american au fost atacati de curcani. O ceata de curcani salbatici a bagat in sperieti un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )