Libnet.ro
UNICEF

22:15

Soc in lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Smiley... (VIDEO)

B1 B1,
Soc in lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Smiley... (VIDEO)

Celebrul cantaret Smiley a distribuit pe pagina personala de Facebook un clip in care vedeta a surprins un urs in cautarea hranei. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a aflat in. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

E ca si mort... Oana Lis tocmai a facut anuntul ravasitor: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa mondena, ar fi fost prinsa in timp ce flirta cu un barbat insurat. in timpul unei vacante.

Ce TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie,Anca Pandrea, a ajuns, recent, la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandreasi-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am mai vrut.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a dezcaluit recent ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan.

Suferinta mare pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist.... Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, medicii au decis: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Din pacate, domnul Nicu a murit... , in doliu: Mesajul trist postat de vedeta in urma cu putin timp...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )