Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E DE NECREZUT ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

B1 B1,
SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! E DE NECREZUT ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! in urma cu mai multi ani, interpretul de muzica populara a trecut prin cel mai greu moment din viata sa. continuă pe B1

Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SAPTAMANA 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE.

TRAGEDIE in muzica populara! Maria Carneci, CONDOLEANTE! Lacrimi pentru MAREA CANTAREATA

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci a vorbit recent cu regret despre despartirea de fostul ei sot, Romulus Petrescu. Potrivit marii artiste despartirea de fostul sot a fost una dureroasa.

TRAGEDIE in muzica populara! Biata Maria Carneci: A MURIT LUCID, PRIVINDU-NE PE MINE SI NORA MEA

Momente emotionante in muzica populara! Maria Carnecia vorbit despre momentele cumplite prin care trece dupa moartea sotului ei, dar si care a fost ultima dorinta a lui Romulus Petrescu.

Cine este barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro. Individul a fost arestat

Barbatul din Cisnadie retinut miercuri, 29 ianuarie, cu ajutorul trupelor speciale, cercetat intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro, a fost arestat preventiv.

SOC iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! S-A AFLAT si MOTIVUL (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari.

Un roman urmarit international a fost arestat la Brasov

Un barbat din Maramures dat in urmarire internationala a fost prins la Brasov. Vineri, a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, care a dispus retinerea sa pentru 24 de ore.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )