Libnet.ro
UNICEF

11:00

SOC la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! A ajuns pe mana medicilor! Fanii sunt in stare de SOC

B1 B1,
SOC la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! A ajuns pe mana medicilor! Fanii sunt in stare de SOC

Indragitul prezentator Cabral Ibaka a promovat pe pagina personala de Facebook intr-un mod inedit campania Zambeste Romania. Vedeta PRO s-a lasat filmata intr-un cabinet stomatologic si a povestit fanilor. continuă pe B1

SOC iN LUMEA TEATRULUI! Din pacate, este vorba despre marea actrita Ileana Stana Ionescu (FOTO)

Legendara actrita Ileana Stana Ionescu a ales sa se retraga din teatru fix cand implineste 82 de ani. De asemenea, Doamna comediei romanesti a cerut sa fie scoasa din toate pieselein care joaca.

Dupa moartea Stelei Popescu, o noua DRAMA zguduie Romania: Din pacate este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Dupa moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, Alexandru Arsinel a fost devastat, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul.

Totul s-a sfarsit... Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

BOMBA in lumea tenisului romanesc! Fanii sunt in stare de SOC: Si-a ANUNTAT RETRAGEREA! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO)

Unul dintre cei mai importanti tenismeni romani si-a anuntat retragerea definitiva din tenisul profesionist. Este vorba despre Adrian Ungur, unul dintre componentii echipei Romaniei de Cupa Davis, prezenti in.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Andreea Esca socheaza intreaga Romanie: Da, este vorba despre...

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Cu toate acestea, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio si print, iar, de curand a vorbit despre posibilitatea de a.

SOC in televiziune! PLEACA DE LA PRO TV! Anuntul OFICIAL a fost facut

PRO TV a renuntat la doi oameni implicati in zona de productie. Este vorba despre Misu Predescu, directorul de productie al Pro TV, care timp de un an a ocupat aceasta pozitie si despre un consultant german pe.

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat, potrivit evz. ro. Datele de la Ministerul.

indragita actrita SUFERA DE CANCER! SUNT TRISTA!. SOC in lumea artistica

Indragita actrita din serialul Neveste disperate a recunoscut ca sufera de cancer! Din pacate, este vorba despre Marcia Cross, cunoscuta pentru rolul lui Bree Van de Kamp. Celebra actrita a facut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )