Libnet.ro
UNICEF

19:45

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

B1 B1,
VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre. continuă pe B1

HORIA MOCULESCU a cedat! S-a intamplat dupa OPERATIE! Romania, in LACRIMI!

Horia Moculescu este, cu siguranta, unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! Din pacate, anul trecut s-a confruntat cu cateva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a.

Mutare soc la PRO TV! Andra iese din show, Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei. Detalii

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei! Sezonul 9 al show-ului a adus o noua surpriza pentru fani. PRO TV a anuntat, pe pagina oficiala, ca artistul va intra in locul Andrei. Cum a notat trustul plecarea sotiei lui Catalin Maruta din emisiune? Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei Horia Brenciu revine la Vocea! Artistul va .

DETALII INCREDIBILE: Modalitatea prin care hackerii au atacat spitalele din Romania

Hackerii care au atacat recent spitalele din Romania nu vor primi niciun ban drept rascumparare, acestea reusind sa recupereze deja mare parte din informatii de la alte institutii din sistemul medical. Mai.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Doar doua universitati din Romania au intrat in clasamentul QS Ranking 2020 Prorector: Autoritatile ar trebui sa demareze urgent un model de sustinere a excelentei academice in marile universitati

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) si Universitatea din Bucuresti sunt singurele din Romania incluse in topul QS Ranking 2020, ambele in intervalul 801-1. 000 din clasament. Cele doua universitati au fost clasate si anul trecut pe aceleasi pozitii.

Criza de ser antiviperin in spitalele din Romania

In plin sezon estival, spitalele din Romania au fiole de ser antiviperin expirate. Ultimul lot livra.

Panica pe Aeroportul Otopeni. Imaginile au fost surprinse de un barbat care se intorcea din Viena. VIDEO

Romania ma omoara. Sau cel putin incearca, constant spune un om dupa cele intamplate pe 24 iunie, pe la ora 00:30 ora locala, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Pentru a si dovedi cele spune, barbatul, care se intorcea din Viena, a filmat scenele de panica petrecute luni. Panica pe Aeroportul Otopeni. Romania ma .

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

Singurul program educational din Romania care schimba vietile copiilor si prejudecatile oamenilor mari

Iarina Taban s-a pregatit pentru o cariera in marketing, insa dupa un scurt internship si-a dat seama ca misiunea ei este alta. Din momentul in care i-a fost clar ce vrea sa se faca atunci cand o sa ajunga mare, a inceput sa dezvolte un program.

Digi24: VIDEO. Cazanele Dunarii, in caznele lacomiei. Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania risca sa fie ingropata

O plimbare intr-o zona de o frumusete rapitoare - Cazanele Dunarii - se poate incheia cu o concluzie trista: setea de imbogatire rapida ingroapa zona, cu potential urias pentru turism. Preotii fac afaceri cu ambarcatiuni, iar pensiuni si vile ridicate haotic au inghitit decorul superb. Nu mai este spatiu nici pentru faleza pe care sa se plimbe vizitatorii, nici pentru locuri de agrement. Asa ca in afara de o plimbare pe fluviu, oaspetii nu au ce face. Iar statul da si el lovitura de gratie. Fundul Dunarii este plin de mal in partea romaneasca, motiv pentru care navele de croaziera nu trag la noi, ci arunca ancora pe partea cealalta, la sarbi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )