Libnet.ro
UNICEF

11:31

Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral! Starea lui este instabila!

ADPM ADPM,
Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral! Starea lui este instabila!

Actorul Luke Perry, cel care in tinerete a devenit cunoscut dupa ce l-a jucat pe Dylan in serialul Bevery Hills 90210, a fost internat de urgenta la un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit un infarct. Starea lui de sanatate este inca necunoscuta. continuă pe ADPM

Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a suferit un infarct! Starea lui este instabila!

Actorul Luke Perry, cel care in tinerete a devenit cunoscut dupa ce l-a jucat pe Dylan in serialul Bevery Hills 90210, a fost internat de urgenta la un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit un infarct. Starea lui de sanatate este inca necunoscuta.

Luke Perry, starul din Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral

Luke Perry, cunoscut de romani pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral si a fost internat de urgenta. Reprezentantii actorului au declarat ca Perry este monitorizat atent de.

Luke Perry, cunoscut din Beverly Hills, 90210, a suferit un accident vascular cerebral FOTO

Actorul Luke Perry, in varsta de 52 de ani, cunoscut din serialul Beverly Hills, 90210, a suferit un accident vascular celebral in timp ce se afla la domiciliul sau din Los Angeles.

Luke Perry, starul serialului Beverly Hills, internat de urgenta, dupa un atac vascular cerebral

Actorul american Luke Perry a fost internat la Los Angeles dupa ce a suferit un atac vascular cerebral, scrie joi presa americana, citata de AFP.

Luke Perry, idolul generatiei Beverly Hills, in stare grava dupa ce a suferit un accident vascular cerebral (FOTO)

Actorul Luke Perry a fost spitalizat de urgenta dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in locuinta sa din Los Angeles, anunta Daily Mail. Paramedicii au raspuns miercuri la ora locala 9. 40 a. m. la.

Serialul Bevery Hills 90210 va fi reluat cu distributia originala!

Serialul Bevery Hills 90210 va fi reluat in aceasta vara pe canalul de televiziune FOX ca o serie limitata, de doar sase episoade. Multi dintre actorii care au facut parte din distributia serialului inca de la primul episod isi vor relua rolurile care i-au facut celebri. Printre acestia se numara Jason Priestley, Ian Ziering, Jennie Garth, Brian Austin Green si Tori Spelling.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )