Libnet.ro
UNICEF

23:15

SOC: Medicii NU l-au putut SALVA! A MURIT dupa ce a suferit un nou INFARCT! Multi ROMANI ii vor simti LIPSA

B1 B1,
SOC: Medicii NU l-au putut SALVA! A MURIT dupa ce a suferit un nou INFARCT! Multi ROMANI ii vor simti LIPSA

Vestea caRomeo Talmaciu a murit, a luat prin surprinderea pe multa lume. El afostfondatorulRotaria, prima fanfara pentru copii din Romania. Din pacate, Talmaciu s-a stins din viatan. continuă pe B1

Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Caz revoltator intr-un spital municipal din Gorj. Un barbat internat cu cangrena si degeraturi a murit dupa ce a fost tinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fara sa fie operat. Dus la.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 18 ani. A murit dupa o partida de amor in trei. Autoritatile care au gasit-o au ramas socate

Sfarsit cumplit pentru Ivana, o tanara de doar 18 ani din Olanda. Fata a murit dupa ce a fost implicata intr-o partida de amor in trei. Totul s-a intamplat in Kuala Lumpur, Malaezia, acolo unde Ivana.

Accident mortal in Capitala, pe soseaua Chitilei. Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

Un barbat in varsta de 54 de ani a decedat, miercuri dimineata, dupa ce a pierdut controlul volanului pe Soseaua Chitilei catre Bulevardul Ion Mihalache, a lovit refugiul statiei STB Crinului si s-a rasturnat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )