Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii grave la adresa lui Costin Marculescu. Incredibil cum a putut sa il jigneasca Mara Banica

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa lui Costin Marculescu. Incredibil cum a putut sa il jigneasca Mara Banica

Jurnalista Mara Banica este cea care s-a ocupat de inmormantarea regretatului actor Costin Marculescu, cei doi fiin prieteni apropiati. in trecut insa relatia lor a fost una cat se poate de tensionata. in. continuă pe B1

Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu. Imagini dezolante din capela

Zi neagra pentru familia si prietenii lui Costin Marculescu. Trupul neinsufletit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Cine l-a vegheat pe regretatul actor? Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu? Familia si prietenii foarte apropiati sunt inca in soc dupa vestea ca Marculescu a fost gasit mort in casa .

EXCLUSIV Ce se va intampla cu apartamentul in care a murit Costin Marculescu. Mostenitorul nici macar nu stie ca actorul a murit

Costin Marculescu a murit fara sa mai apuce sa isi vada fiul, in varsta de zece ani, de care nu era extrem de apropiat. I-a lasat, insa, baiatului, singura avere pe care o mai avea: apartamentul in care a murit. Ce se va intampla cu apartamentul in care a murit Marculescu? in aceste momente, corpul .

Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Costin Marculescu. Toti au spus ca este o greseala grava

Vestea mortii lui Costin Marculescu a fost data in seara zilei de 11 iunie, dar cei de la IML nu au dat inca publicitatii data exacta in care regretatul actor ar fi murit, avand in vedere ca la momentul descoperirii acestuia, corpul era deja intr-o stare avansata de deteriorare. Ce scrie, de fapt, pe crucea .

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Ce scria Costin Marculescu in biletul de adio. in cazul in care mor, sunati-l!

Costin Marculescu a fost gasit mort de politisti, miercuri noapte, in locuinta sa. in urma necropsiei efectuate la INML, legistii au stabilit ca decesul actorului a fost cauzat de un infarct miocardic acut. inainte de a-si da ultima suflare, acesta a mai trecut printr-o cumpana, in urma cu multi ani, care l-a facut sa lase .

Pepe, gest emotionant pentru Costin Marculescu. S-a intamplat chiar in biserica

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort, miercuri noapte, in apartamentul din Bucuresti in care locuia singur. Potrivit raportului preliminar de la INML, acesta a suferit un infarct cardio respirator acut. Prietenii sai s-au adunat, joi seara, la bisertica unde ii era depus trupul neinsufletit, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Pepe, gest emotionant in .

Costin Marculescu este inmormantat. Cine sta la capatiul actorului

Chiar la aceasta ora are loc slujba de inmormantare pentru actorul Costin Marculescu, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, din Capitala. Atat slujba, cat si inmormantarea au loc in conditii speciale din cauza pandemiei. Nu au voie mai mult de 16 participanti.

Costin Marculescu este inmormantat. Cine sta la capataiul actorului

Chiar la aceasta ora are loc slujba de inmormantare pentru actorul Costin Marculescu, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, din Capitala. Atat slujba, cat si inmormantarea au loc in conditii speciale din cauza pandemiei. Nu au voie mai mult de 16 participanti.

Marele secret a lui Costin Marculescu. Putina lume stia asta despre el

Un lucru mai putin stiut iese la iveala. in realitate, putini stiu ca actorul Costin Marculescu are un fiu. Iar probabil, cel mai mare regret al artistului este ca nu si-a mai vazut fiul de foarta multa vreme.

Mesajul inedit al lui Costin Marculescu. Actorul si-a prezis moartea inca din 2018: Voi pleca printre steleva multumesc tuturor...

Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul sau in noaptea dinspre 10 spre 11 iunie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, locuia singur, iar vecinii au decis sa anunte autoritatile pentru ca nu l-ar ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )