Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adevarul despre ciupercile proaspete Champignon din supermarket! Le mai cumperi acum?

B1 B1,
Adevarul despre ciupercile proaspete Champignon din supermarket! Le mai cumperi acum?

Ciupercile sunt cautate de persoanele care tin cure de slabire, de cei care postesc si de vegetarieni, deoarece reprezinta o importanta sursa de proteine. iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de. continuă pe B1

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de .

Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu: Daca nu era Bravo, ai Stil, nu exista! Ce i-a facut lui Mihai Albu

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Iulia Albu, fosta sa colega de la Kanal D. Designerul sustine ca daca nu era emisiunea Bravo, ai Stil, criticul de moda nu exista. Ce i-a facut lui Mihai Albu? Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu Catalin Botezatu si Iulia Albu au stat la aceeasi masa, facand parte din .

Dennis Deletant, istoric, despre neparticiparea la vot: Arata ca oamenii nu recunosc sacrificiul facut de cei care au murit in timpul Revolutiei

Istoricul Dennis Deletant 73 de ani) a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre primele alegeri libere din Romania, din mai 1990, despre cum au votat atunci romanii, si despre cum au facut-o in ultimii ani.

Editiadedimineata.ro: Putem afla adevarul despre daci? Cum a invatat un roman in America sa aprecieze istoria tarii noastre

Lucian Vulpe lucreaza in domeniul vanzarilor de IT, iar in timpul liber merge pe santiere arheologice. Este pasionat de fotografie, iar din cand in cand, interpreteaza roluri de dac in reconstituiri istorice si in filme. O experienta de cateva luni in America l-a facut sa se intoarca in tara cu pofta de a cunoaste mai multe despre trecutul Romaniei.

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

Profesorul Daniel David, adevarul despre motivele esecului USR-PLUS la alegerile prezidentiale

Psihologul clujean Daniel David analizeaza esecul candidaturii lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. Am scris dupa rezultatul bun al Aliantei USR-PLUS din mai 2019 articolul De ce s-au colorat in.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) Putini.

Interviu cu analistul Armand Gosu despre incurcatele ite politice din Moldova. De ce a picat guvernul Maia Sandu?

S-a creat impresia, mai ales printre ziaristii si comentatorii de la Chisinau, ca Maia Sandu a dorit sa parasesca guvernarea. Destul de raspandita suspiciunea asta, care cred ca se bazeaza mai degraba pe atitudinea unor ministri in parlament, decat pe probe solide. Suntem in zona speculatiilor unor ziaristi, nimic mai mult, spune Armand Gosu intr-un interviu Contributors. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )