Libnet.ro
UNICEF

16:01

APARITIE MISTERIOASA la inmormantarea lui LEO IORGA! Celebrul ACTOR DISPARUT a fost VAZUT in multime! Toti au ramas MASCA

B1 B1,
APARITIE MISTERIOASA la inmormantarea lui LEO IORGA! Celebrul ACTOR DISPARUT a fost VAZUT in multime! Toti au ramas MASCA

Regretatul artist Leo Iorga este inmormantat, marti, la cimitirul Bellu. Multa lume s-a adunat sa-l conduca pe ultimul drum. in multime a fost vazut chiar fostu actor Ovidiu Cuncea, care a renuntat la viata. continuă pe B1

Unde va fi inmormantat Leo Iorga. Funeraliile vor avea loc marti

Trupul neinsufletit al artistului, Leo Iorga, va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Leo Iorga va fi inmormantat luni la Cimitirul Bellu. Mesajul sfasietor al sotiei sale Trupul neinsufletit va fi depus luni, la Casa Eliad vis-a-vis .

VIDEO Ultima aparitie a lui Leo Iorga pe scena. A cantat in scaun cu rotile alaturi de Compact: Cat timp Dumnezeu ma va tine pe pamant, vreau sa cant

Cantaretul Leo Iorga, care a murit la varsta de 54 de ani, si-a dorit sa cante pana in ultima clipa in ciuda problemelor grave de sanatate. El a urcat pentru ultima oara pe scena in luna septembrie, alaturi de trupa Compact, oferind publicului un moment emotionant.

Leo Iorga va fi inmormantat marti la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al muzicianului Leo Iorga, care a murit sambata, la varsta de 54 de ani, va fi depus luni, la ora 11. 00, la Casa Eliad din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc marti, la ora 12. 00, la Cimitirul Bellu, transmite Mediafax.

Unde va fi depus pentru omagii si cand va fi inmormantat cantaretul Leo Iorga

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus la Casa Eliad, urmand ca inmormantarea sa aiba loc pe 5 noiembrie la Cimitirul Bellu.

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad. Artistul va fi inmormantat marti

Trupul neinsufletit al artistului Leo Iorga va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Dupa ani si a.

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o publicului: Au fost 9 ani de chin pentru el. Putini au stiut despre asta

Leo Iorga s-a stins din viata zilele trecute, iar lucrurile care l-au macinat ies acum la iveala. Fiul artistului a facut cateva dezvaluiri emotionante despre marea drama pe care Leo Iorga a ascuns-o. Iata declaratiile mostenitorului vedetei! Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o de public Leo Iorga s-a stins din viata la varsta de .

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

Leo Iorga, condus pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de un fost chitarist. Ce s-a intamplat la cimitir

Leo Iorga a fost condus astazi pe ultimul drum. Solistul a fost aplaudat de zeci de oameni, iar slujba a fost condusa chiar de fostul chitarist Rosu si Negru, care a ales cu multi ani in urma calea preotiei. Leor Iorga, condus pe ultimul drum Familia, colegii, prietenii si fanii lui leo Iorga i-au adus .

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

A murit Leo Iorga. De ce boala suferea fostul membru al formatiei Compact

Leo Iorga a murit, sambata, la varsta de 54 de ani. Artistul s-a luptat in ultimii opt ani de viata cu o boala crunta, cancerul. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a lui Leo Iorga a fost facut de colegul sau de trupa Adrian Ordean. Leo Iorga a murit, dupa ce in ultmii .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )