Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gigi Marga, legenda a muzicii romanesti, a incetat din viata. La 91 de ani, artista s-a stins pe un pat de spital (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Gigi Marga, legenda a muzicii romanesti, a incetat din viata. La 91 de ani, artista s-a stins pe un pat de spital (GALERIE FOTO)

Gigi Marga a incetat din viata la varsta de 91 din ani. Artista s-a bucurat de un real succes in tinerete si avea foarte multi fani, insa la inmormantarea ei nu a fost prezenta decat familia. continuă pe B1

Serafim Caiea, preotul paroh al Manastirii Negru Voda, a incetat din viata. Disparitia acestuia a indurerat Muscelul si Moldova

Staretul Manastirii Negru Voda Campulung, Serafim Caiea, a incetat din viata marti, la varsta de 42 de ani. Acesta si-a dat ultima suflare sa Bucuresti, unde fusese spitalizat de urgenta. Parintele.

Marele actor al Romaniei A MURIT, la 55 de ani. A jucat in piese si filme celebre (FOTO)

Actorul Teatrului Nottara, Viorel Comanici, s-a stins din viata pe data de 5 iunie. Anuntul trist a fost facut pe pagina de Facebook a institutiei: Familia Teatrului Nottara a pierdut un coleg mult.

Unde va fi inmormantat George Floyd. Ultimele minute din viata barbatului au declansat proteste de amploare in SUA (VIDEO)

Moartea afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, survenita pe 25 mai, in fata unui magazine, din cauza unei interventii brutale a politiei din Minneapolis, a starnit o puternica revolta in Statele Unite.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )