Libnet.ro
UNICEF

22:45

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani sunt in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani sunt in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani. continuă pe B1

eJobs: Managerii, cei mai nestatornici angajati din Romania. incepatorii, cei mai stabili

Managerii au fost, in 2019, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, iar cei mai stabili au fost lucratorii din categoria entry-level, potrivit datelor centralizate pe site-ul de recrutare eJobs.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic.

TOPUL dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Cati bani au facut anul trecut

Cifra de afaceri a industriei dezvoltatoare de jocuri video locale a inregistrat o crestere de 19,2%, in 2018 fata de 2017, ajungand la 188,5 milioane de dolari, asa cum releva raportul industriei realizat de RGDA Asociatia dezvoltatorilor de jocuri video din Romania). in prezent, in Romania, sunt active peste 100 de studiouri de game development.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Digi24: Mafia lemnului din Romania, subiect in serialul Broken. Echipa Netflix, agresata in Romania de taietorii ilegali

Taierile ilegale de lemn din Romania au ajuns subiectul unui documentar care va aparea la finalul acestei luni pe Netflix. Documentarul are mai multe episoade, se numeste Broken, a fost realizat de jurnalisti americani si va fi lansat la 27 noiembrie.

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )