Libnet.ro
UNICEF

11:45

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT. continuă pe B1

Inventatorul celei mai celebre arme de asalt din lume ar fi implinit, sambata, 100 de ani. Cine a fost Mihail Kalasnkiov, cel care a creat NU pentru a ataca, ci pentru a apara patria

Rusia celebreaza in aceasta toamna o suta de ani de la nasterea lui Mihail Kalasnikov, un simplu soldat sovietic care visa sa devina poet, proiectantul celebrei pusti de asalt care ii poarta numele, cea mai.

Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

Editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards s-a desfasurat aseara la Los Angeles. Inn cadrul evenimentului, au fost premiate nume importante din showbiz precum Ellen DeGeneres, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston.

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane.

SOC iN MUZICA POPULARA! Au ingropat-o de VIE! IMAGINI CUTREMURATOARE de la mormantul MARII ARTISTE (GALERIE FOTO)

Marea interpreta Ileana Sararoiu a murit in urma cu mai multi ani! Moartea ei a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul.

Primele imagini din vacanta Simonei Halep! Ce ii face sportiva iubitului in Maldive: il chinuieste zilnic pe Toni

Fanii Simonei Halep au asteptat cu sufletul la gura imagini din vacanta celei mai iubite tenismene romane din toate timpurile. Odata cu incheierea oficiala a Turneul Campioanelor desfasurat la inceputul acestei luni, la Shenzen, China, s-a terminat oficial si incheierea sezonului 2019 pentru jucatoarea din Constanta, in varsta de 28 de ani. Simona Halep a .

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,.

Rusia: Mita de 10 milioane de euro pentru constructia celei mai mari inchisori din Europa

Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este anchetat sub acuzatia ca a primit mita de circa 10 milioane de euro pentru constructia unei inchisori, prezentata drept cea mai mare din Europa, au anuntat vineri anchetatorii, citati de AFP.

Economia britanica a inregistrat cel mai redus ritm de crestere din ultimul deceniu

Economia britanica a inregistrat, in trimestrul trei din 2019, aproape cel mai redus ritm de crestere din ultimul deceniu, pe fondul tensiunilor comerciale globale si al incertitudinilor privind Brexitul, care au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Cea mai mica sectie de votare din zona Moldovei, infiintata cu prilejul alegerilor prezidentiale de duminica, functioneaza in localitatea Gorovei, comuna Vaculesti si are.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )